Аромати

АРОМАТИ УСТОЙЧИВИ НА ПЕЧЕНЕ И ЗАМРАЗЯВАНЕ

произведени в Германия

butter-s2

Аромат масло

Течен и кремово-оцветен, вискозен и устойчив на високи и ниски температури аромат с интензивна нотка / мирис на разтопяващо се масло.

Области на приложение: при теста за втасване и при специални продукти с маслена нотка-сладкиши, сладоледи и др.Идеално за възвръщане и подобряване на качеството на тестата.

Дозиране: от 3 до 5 грама на 1 кг маса.

Опаковка: 500 гр. бутилка, 1 кг. бутилка

Аромат Ванилияvanilla

Течен, интензивно тъмно кафяв, вискозен и издържащ на ниски и високи температури аромат.
Притежава интензивен мирис на ванилия и лека алкохолна нотка. Убеждава с висококачествените вещества, които съдържа, като естествен екстракт от ванилия.
Области на приложение: Универсално приложим е във всички видове теста, които трябва по някакъв начин да се подсладят или ароматизират с възможно най-естествен мирис и вкус на ванилия. Подходящ е и за подслаждане на сладолед, глазури, кремове и др. Предлага една много добра алтернатива на ваниловите шушулки.

Дозиране: от 3 до 5 грама на 1 кг маса.

Втори вариант : 10 гр. на 1 кг маса

Опаковка: 500 гр. бутилка, 1 кг. бутилка

Аромат Лимон-премиумfruit-collage4

Естествен, течен и вискозен, устойчив на високи и ниски температури аромат с интензивен мирис на прясна лимонена кора, съдържа особено специално подбрани етерични масла от различни области на отглеждане, оформени с лиметно масло.
Области на приложение: Препоръчва се особено при маслени теста за кейкове с прибавяне на студена нотка и за тесто, при което се използва мая или квас. При бисквитени маси, сандвичи, виенски теста, кремове, сметана, глазури, пьлнежи, хранителен сладолед, маси и теста за изпичане.

Дозиране: 3-5 грама на 1 кг маса.

Опаковка: 500 гр. бутилка, 1 кг. бутилка

Аромат Лимон

citrus

Течен, естествен и леко жълт, устойчив на високи и ниски температури аромат с интензивен и пресен мирис на лимонена кора. Притежава една много добре уравновесена композиция от различни цитрусови масла и така придава на тестото много свежа нотка и мирис, и го прави по-сочно.
Области на приложение: препоръчва се особено при маслени теста за кейкове / с прибавяне на студена нотка и за тесто, при което се използва мая или квас.При бисквитени маси, сандвичи , виенски теста, кремове, сметана, глазури, пьлнежи , хранителен сладолед и маси/ теста за изпичане.

Дозиране: 10 грама на 1 кг маса.

Опаковка: 500 гр. бутилка, 1 кг. бутилка

Аромат Портокал

081020093500-large

Течен, вискозен, устойчив на високи и ниски температури аромат. С интензивен вкус на пресни и сочни портокали.

Области на приложение: кремове, пьлнежи, желета, сладолед и др. Дозиране: 3-5 гр. на 1 кг маса

Опаковка: 500 гр. бутилка, 1 кг. бутилка